ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Η εταιρία ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείτε στην κατασκευή και εμπορεία προιόντων εξοπλισμού πόλεων , οργάνων παιδικών χαρών , στην κατασκευή γηπέδων και χώρων αθλητισμού όπως επίσης και στην κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών χώρων πρασίνου.
Με όραμα την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων που ζούμε καθημερινά και με εφόδια την τεχνογνωσία μας η εταιρεία μας στελεχώνεται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και προσήλωση στις αρχές της ολικής ποιότητας και του σεβασμού στο περιβάλλον και στον άνθρωπο με κοινό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των πολιτών.
Αναλαμβάνουμε την μελέτη , τον σχεδιασμό, την εμπορία και την κατασκευή παιδικών χαρών και παιδοτόπων και όλα τα όργανα παραγωγής μας φέρουν πιστοποίηση σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ασφαλείας ΕΝ1176:2008.
Στην εταιρία μας συνυπάρχει η εμπειρία του παρελθόντος με το όραμα του μέλλοντος, η τεχνογνωσία και η συνεχόμενη προσπάθεια να προσφέρουμε δημιουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με την προσήλωση μας στο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μία καινοτόμα παραγωγική μονάδα η οποία ελέγχεται μέσω εγκεκριμένου οργανισμού πιστοποίησης ο οποίος είναι διαπιστευμένος από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την πιστοποίηση οργάνων παιδικών χαρών και παιχνιδοτόπων, βάσει της σειράς Προτύπων ΕΛΟΤ ΕΝ 1176:2008. Σύμφωνα με την ανωτέρο διαδικασία, κατασκευάζονται και προωθούνται ελεγμένα και πιστοποιημένα όργανα παιδικών χάρων σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα πρότυπα ασφαλείας. Τέλος σας γνωρίζουμε πως η εταιρεία μας εφαρμόζει και λειτουργεί –Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 –Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 καθώς και –Σύστημα Διαχείρισης της υγείας και ασφάλειας στην εργασία OHSAS 18001:2007.

ΥΓΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η παιδική χαρά είναι ο κατεξοχήν χώρος αναψυχής όπου τα παιδιά παίζουν και συναναστρέφονται με άλλα παιδιά από την βρεφική τους ακόμη ηλικία μέχρι και τα πρώτα τους σχολικά έτη. Ειδικότερα για τις μεγαλουπόλεις, όπου οι δυνατότητες σωματικής δραστηριότητας είναι σαφώς περιορισμένες, οι παιδικές χαρές θεωρούνται και είναι μοναδικές ‘’οάσεις’’ παιχνιδιού και ανάπτυξης σημαντικών δεξιοτήτων.
Η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμούς παιδικών χαρών μοναδικού σχεδιασμού που συμβάλουν στον σωματικό και πνευματικό παιχνίδι των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών. Οι καλά σχεδιασμένοι παιχνιδότοποι παρέχουν τη δυνατότητα για σωματική άσκηση και βοηθούν επίσης τα παιδιά να αναπτύξουν την επίγνωση, την συναισθηματική ταύτιση και τις νοητικές τους ικανότητες.
Η ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ κατασκευάζει όργανα παιδικών χαρών που απευθύνονται και σε παιδιά με κινητικές ή πνευματικές αναπηρίες δίνοντας τους την δυνατότητα να συμμετέχουν στην χρήση των οργάνων και να μην διαφοροποιούνται σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιχνίδι αποτελεί μία υπέροχη ευκαιρία κοινωνικοποίησης, μια αφορμή να εκτιμήσουν τα υπόλοιπα παιδιά τις ομοιότητες τους με άτομα με ειδικές ανάγκες και να μάθουν να διαχειρίζονται και να συνυπάρχουν με τις ανάγκες αυτών.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα