Οι υπηρεσίες μας

-Αρχιτεκτονική τοπίου
Η Αρχιτεκτονική Τοπίου έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, που λειτουργεί με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών της αστικής ζωής. Είναι μια σύγχρονη μορφή τέχνης που αποσκοπεί στη δημιουργία χώρων πρασίνου, όπως πάρκα, ιδιωτικοί κήποι και άλλες αρχιτεκτονικές κατασκευές λειτουργικής φύσης, για ανάπαυση και αναψυχή.
Ενδεικτικές υπηρεσίες:
-Πρότυπα οικογενειακά πάρκα
-Παιδότοποι
-Ξενοδοχεία
-Θεματικά πάρκα
-Roofgarden
-Χώροι πρασίνου πόλεων
-Iδιωτικοί κήποι

Με βάση τους κανόνες σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής μελέτης και φυτοτεχνίας σχεδιάζουμε αρμονικούς και λειτουργικούς χώρου πρασίνου με σεβασμό στο περιβάλλον αξιοποιώντας νέες καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα.

-Δημόσια έργα
Η πολυετής εμπειρία μας σε έργα πρασίνου σε συνδυασμό με την τεχνική ομάδα που απαρτίζει την Κήπων Οδός , μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε και να ολοκληρώνουμε έργα πρασίνου όλων των επιπέδων, ανεξαρτήτου μεγέθους και δυσκολίας.
Έχουμε εκτελέσει πλήθος κατασκευών σε όλη την Ελλάδα, δημόσια έργα μεγάλης κλίμακας, παιδικές χαρές, δημόσιους χώρους πρασίνου όπως επίσης προμήθεια και κατασκευή εξοπλισμού πόλεων.
Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνεται:
-Κατασκευή έργων πρασίνου
-Εγκατάσταση δικτύου άρδευσης
-Συντήρηση έργων πρασίνου
-Κατασκευή και εμπορία εξοπλισμού πόλεων

-Ιδιωτικά έργα
Η επιχείρησή μας ασχολείται με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, χώρων πρασίνου, την κατασκευή πράσινων δωμάτων (ταρατσόκηποι) και βεραντών. Ειδικότητα μας είναι η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου ενός σπιτιού και του κήπου (διαμόρφωση κήπου, κατασκευή κήπου). Για μας κάθε χώρος πρασίνου είναι ιδιαίτερος και μοναδικός αφού συνεργαζόμαστε μαζί σας και υλοποιούμε το σχέδιο βασισμένο στην δική μας τεχνογνωσία αλλά και στις δικές σας απαιτήσεις σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές ανάγκες του χώρου.
Έμπειρο εργατικό προσωπικό με την επίβλεψη γεωπόνου και τη χρήση όλων των απαραίτητων τεχνικών βοηθημάτων (εργαλεία, μηχανήματα, φάρμακα κλπ.) αναλαμβάνει την εφαρμογή του προγράμματος συντήρησης για τον κάθε χώρο πρασίνου.
Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνεται:
-Σχεδιασμός χώρου πρασίνου
-Κατασκευή χώρου πρασίνου
-Συντήρηση χώρου πράσινου
-Εγκατάσταση συστήματος άρδευσης
 

-Υπηρεσίες γηπέδων
Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε ένα γήπεδο εξασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, αλλάζοντας τον αθλητικό χώρο θεαματικά! Τα πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε ένα αθλητικό χώρο είναι :
-Η ομοιόμορφη και σωστή αναπήδηση της μπάλας.
- Η μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης.
-Ελάχιστο κόστος συντήρησης.
H Κήπων Οδός ειδικεύεται στην κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου και διαφόρων αθλημάτων με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Όλοι οι συνθετικοί χλοοτάπητες συνοδεύονται από πιστοποιήσεις και η σύνθεση τους γίνεται με υλικά απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον.
Η εταιρία Κήπων Οδός διαθέτει επίσης χλοοτάπητες πιστοποιημένους από φορείς της διεθνούς ένωσης ποδοσφαίρου FIFA, τάπητες οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί σε διεθνή γήπεδα του εξωτερικου.

-Σχεδιασμός/Κατασκευή παιδικών χαρών

Η εταιρεία λειτουργεί από το 2008 με ένα από τα κυριότερα αντικείμενα τον σχεδιασμό και την κατασκευή παιδικών χαρών και παιδότοπων. Η μονάδα παραγωγής της Κήπων Οδός στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις έκτασης 4000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής. Η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμούς παιδικών χαρών μοναδικού σχεδιασμού που συμβάλουν στον σωματικό και πνευματικό παιχνίδι των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών. Οι καλά σχεδιασμένοι παιδότοποι παρέχουν τη δυνατότητα για σωματική άσκηση και βοηθούν επίσης τα παιδιά να αναπτύξουν την επίγνωση, την συναισθηματική ταύτιση και τις νοητικές τους ικανότητες.
Η ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ κατασκευάζει όργανα παιδικών χαρών που απευθύνονται και σε παιδιά με κινητικές ή πνευματικές αναπηρίες δίνοντας τους την δυνατότητα να συμμετέχουν στην χρήση των οργάνων και να μην διαφοροποιούνται σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιχνίδι αποτελεί μία υπέροχη ευκαιρία κοινωνικοποίησης, μια αφορμή να εκτιμήσουν τα υπόλοιπα παιδιά τις ομοιότητες τους με άτομα με ειδικές ανάγκες και να μάθουν να διαχειρίζονται και να συνυπάρχουν με τις ανάγκες αυτών


-Εξοπλισμός πόλεων

Οι σύγχρονες δομές των σημερινών πόλεων επιβάλλουν όλο και περισσότερο τη βελτίωση της λειτουργικότητας των κοινόχρηστων χώρων, ωστόσο πάντα με μια αισθητική αντίληψη που δεν θα υποβαθμίζει το περιβάλλον αλλά θα το αναδεικνύει. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός της Κήπων Οδός αποτελούν εγγύηση για την διαμόρφωση δημόσιων και ιδιωτικών έργων υψηλής ασφάλειας, αισθητικής και λειτουργικότητας.
-παγκάκια
-κάδους απορριμμάτων
-ζαρντινιέρες
-κιόσκια
-ξύλινοι οικίσκοι
-πίνακες ανακοινώσεων
-στάσεις λεωφορείων
Το προϊόντα όλα κατασκευάζονται με διεθνή standards και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

-Υπαίθρια γυμναστήρια

Τα υπαίθρια γυμναστήρια της Κήπων Οδός δίνουν την δυνατότητα στους πολίτες των Δήμων μας να γυμναστούν στην ύπαιθρο οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ειδικού γυμναστή στον χώρο. Με τα όργανα γυμναστικής η εταιρίας μας στοχεύει στην προσέλκυση ολοένα και περισσότερων ανθρώπων στον αθλητισμό ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας με γνώμονα την ασφάλεια. Τα όργανα αυτά είναι κατασκευασμένα για εξωτερική χρήση και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως επίσης και οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

-Εξοπλισμός νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών 

Η εταιρεία μας διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες από προϊόντα και έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σε Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Ειδικά Σχολεία κ.α.
Στα προϊόντα περιλαμβάνονται: τραπέζια και καρεκλάκια νηπίων σε διάφορα μεγέθη, κρεβάτια ύπνου νηπίων, κρεβάτια βρεφών, αλλά και διάφορα παιχνίδια δραστηριοτήτων όπως σπιτάκια, τσουλήθρες νηπίων, κούνιες νηπίων , μικρές τραμπάλες, μπασκέτα και τέρμα νηπίων, μικρά σύνθετα νηπίων κα.
Παιδαγωγικό, εκπαιδευτικό υλικό αλλά και ψυχαγωγικό υλικό όπως επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ, τουβλάκια, σφηνώματα,αυτοκινητόδρομους κ.α.

-Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διακόσμηση των Χριστουγεννιάτικων εορτών των Δήμων με την κατασκευή χειροποίητης φάτνης από φυσικά υλικά σε πραγματικές διαστάσεις. Πολύχρωμες φιγούρες διακοσμούν την κάθε φάτνη μας σε μεγέθη αληθοφανή και υλικά αντοχής για εξωτερική χρήση σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη. Οι φάτνες μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη αναλόγως τις απαιτήσεις του χώρου σας.

-Υπηρεσίες απολύμανσης και ψεκασμών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός τύπου ψεκασμούς και απολυμάνσεις με εξειδικευμένα συνεργεία. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι εγκεκριμένα και ασφαλή για τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τα κατοικίδια. Το αποτέλεσμα των ψεκασμών εξασφαλίζει ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με ασφαλή τρόπο και πάντα σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας.
-τεχνική απολύμανση με ομοιόμορφη κατανομή του φαρμάκου
-χρήση δολωματικών σταθμών (κατσαρίδες,τρωκτικά κα.)
-εφαρμογές για ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, μύγες κα.)
-ψεκασμός δέντρων για καταπολέμηση της Πιτυοκάμπης
-ψεκασμός χλοοτάπητα για καταπολέμηση μασητικών εντόμων και μυκήτων

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα